Våra olika kollektioner på posters

Bebigos har en mängd olika kollektioner att välja mellan. Serien "Djur-pop" är handmålade tavlor som sedan trycks på fine art struktur-papper för att behålla den handmålade känslan och utseendet. Det andra serierna trycks på ett mellanblankt posterpapper utan struktur. 

"Djur-pop" 

Den här tavelserien med tjugofem djur är min första kollektion och jag minns hur jag inte kunde sluta måla djur på djur på djur. Det blev fem, det blev 10 och sedan vid tjugofem stycken var jag tvungen att stanna upp, ta in motiven och låta dem få landa lite. Vartenda ett av djuren har skapats med 100% glädje och kärlek och har blivit tilldelade både namn och personlighet. Du kan lära känna djuren mer i boken "En konst-ig bok om konst-iga djur". 

Dessa prints trycks på strukturerat fine art papper. 

Namntavla "You are my world" 

Finns i tre olika färger men jordklotet går att få i en annan färg till en extra kostnad. vad som ska stå som text bestämmer du, det är helt upp till dig och kan ändras utan kostnad. 

Namntavla "När jag var liten"

Tänk att vi alla har varit små, och tänk vad lika vi har varit! 

Här finner du en söt personlig poster i form av en spermie.

Det finns många olika färger att välja mellan och DU bestämmer vad det ska stå? 

Det är ett perfekt sätt att föreviga barnens födelseuppgifter, eller varför inte ge bort en spermie till en kommande liten älskling? Har du kanske en kompis som just fött en liten AIK:are? 

"We are all SUPERHEROES"

Den här kollektionen är jag extra stolt över! Kollektionen med alla härliga små superhjältar. 

På varje poster sitter en unik superhjälte med ett budskap. Alla superhjältar har olika budskap och är tänkt att passa både de "vanliga" superhjältarna och de lite mer "speciella" superhjältarna. 

Fred, min son, honom ser ni längst upp till vänster i "I have wings but I can´t fly". 

Vilken superhjälte passar in på dig eller ditt barn? 

Namntavla "klossar" 

Finns i fyra olika utföranden. Det finns möjlighet att lägga till eller ta bort information, du bestämmer vad som ska stå i klossarna. Går att få i andra färger mot en extra kostnad. 

Namntavla "regnbåge"

Finns tre olika färger och du bestämmer själv vad som ska stå under namnet. 

Namntavla "klubba" 

Finns i tre olika färger. Du bestämmer vad du vill att det ska stå i klubban.