Vi stödjer Hugos stiftelse

Bebígos har valt att samarbeta med Hugos Stiftelse och skänker minst 25 kr per såld produkt till dem.

Hugos Stiftelse stöttar och finansierar aktiviteter, verksamheter, initiativ och produkter som har till syfte att hjälpa och främja barn och ungdomar med funktionsnedsättningar och deras familjemedlemmar till bättre hälsa och ett gott och aktivt liv. Läs mer här: https://www.godassistans.nu/hugos-stiftelse/

Varför vi skänker en del av vinsten till just Dem? 

För mig, skaparen av produkterna var det en självklarhet att skänka en del av intäkterna dit. När jag födde min son Fred 2014 började allt dramatiskt genom att han föddes 10 veckor för tidigt. Veckorna spenderades på neonatalen och Fred stötte tidigt på en del utmaningar utöver prematuriteten. Det var operationer, magproblem och det ena hindret avlöste det andra och det kändes som att hemgången flyttades allt längre och längre bort. När vi äntligen efter ca 6 mån på sjukhus fick komma hem, gick det några veckor innan han stötte på sitt livs största utmaning- epilepsi. Med epilepsin följde en rad blodprover, röntgen och gentester och det visade sig att han hade en liten bokstav som enkelt förklarat hamnat på fel ställe i DNA-spiralen. En liten bokstav, men som lyckats skapa så mycket oreda i den lilla bebiskroppen. 

Idag är Fred  6 år gammal och har som följd av den lilla bokstaven fått hjärnskador, grav utvecklingsförsening, grav autism, svåra funktionshinder av olika slag och lite annat. Han är, trots mycket sjukhustid, många svåra operationer och mycket hård, daglig träning, en väldigt glad kille som älskar bus och skratt. Han är vår kämpe och utan honom hade jag aldrig haft drivet och energin att starta Bebigos. 

Sen Fred kom till värden har mitt hjärta vuxit sig enormt för alla Fred-barn och Fred-vuxna där ute i landet, med liknande eller icke liknande problem. 

JAG VILL GÖRA SKILLNAD! JAG VILL BIDRA! 

Vill du?