Villkor och information

Kort info om tavlorna:

Tavlorna är handmålade med akrylfärger på en canvasduk med struktur. Därefter fotas motivet med en systemkamera för att de ska bibehålla sin handmålade känsla. De skrivs sedan ut på ett tjockt "art"-papper med mycket struktur. Skrivaren som används en skrivare med färgäkta färger vilket betyder att färgerna trycks ner i pappret och bleks inte av solen.

Leverans:

Tavlorna levereras i hårda rullar och skickas med postnord (gäller endast prints) Tavlor med ram skickas i bubbelplast och kartong och fronten är av plexiglas för att klara frakten. Beställningarna skickas löpande ca 1-4 dagar efter att betalningen har inkommit. Jag hör alltid av mig när jag skickar din beställning för att du ska veta ungefär när det förväntas att komma.

Betalning:

När du lagt en order så kommer du få en orderbekräftelse till din mail. I mailet står all betalningsinfo. Betalning sker via swish eller till Bebigos pg-konto.

Ångerrätt:

Alla tavlor/prints görs på beställning och viss färg kan t.o.m målas på i efterhand. Det är därför inte möjligt att returnera tavlorna.

Reklamation:

Om du upptäcker att något är trasigt eller fel på din tavla så hör av dig till oss direkt så ser vi självklart till att lösa det.